Skip to content
5

Doel 1 van 1

Ambassadeurs gezocht voor de Stichting Vrienden van Hospice Altena

5

Voor de 'Stichting Vrienden van' zoeken we in elke dorpskern een ambassadeur. De eerste 5 (van de 21) hebben zich al gemeld! Welkom, Petra (Woudrichem), Nico (Veen), Thea (Babeloniënbroek), Wim (Sleeuwijk) en Peter (Oudendijk)! Heb jij ook interesse? Mail naar fondsenwerving@hospice-altena.nl. Een bedrag doneren? Dat kan binnenkort ook via deze nieuwe stichting.

Doneer

13 september 2022

Genadeloze klim symboliseert strijd tegen kanker.

Een ervaren fietsteam trotseerde de Mont Ventoux voor ons bijna-thuis-huis en haalde een prachtig geldbedrag op. Lees het krantenartikel.

lees meer

11 juli 2022

Vette Haringparty

De opkomst was hoog, de zon scheen en de sfeer was goed. We hebben het over de Haringparty van dit jaar, georganiseerd door Voetbalclub Achilles Veen en Lions Werkendam. Een kort verslag.

lees meer

8 juni 2022

'We willen niet zomaar een hospice zijn.'

Sabine Aangenendt is communicatieadviseur en vanaf het begin betrokken bij de plannen om een hospice te realiseren. Ze vertelt over het tot stand komen van de visie en hoe ze bijdraagt aan het vergoten van het draagvlak.

lees meer

9 juni 2022

Podcastserie, deel 7: Luister nu naar 'Geen moeite'.

Onze podcastserie 'Dagen van Leven' bestaat uit 10 audioverhalen. In de zevende aflevering blijkt dat verpleegkundige Patricia die in een hospice werkt helemaal niet bezig is met de dood.

lees meer

6 mei 2022

Maquette ontwerp

Dat we richting een definitief ontwerp gaan, wist je al. Maar nu hebben we daar ook beeld bij. Deze maquette-foto's geven een goede indruk van hoe ons bijna-thuis-huis eruit komt te zien.

lees meer

13 juli 2022

Maak er een mooie vakantie van

Wat een jaar! Zoveel voor elkaar gekregen. Wij gaan genieten van wat vrije tijd. Hopelijk jullie ook!

lees meer

Interview

'Als huisarts wil ik mensen niet heen-en-weer verhuizen. Zeker niet in de laatste fase van hun leven.'

lees meer

12 juli 2022

Podcastserie, deel 8: Luister nu naar 'Mooie avond'.

Onze podcastserie 'Dagen van Leven' bestaat uit 10 audioverhalen. In de achtste aflevering maakt hospice-vrijwilliger Simone er een feestje van.

lees meer

10 mei 2022

Fons Naterop bestuursvoorzitter Stichting Hospice Altena

Wat een fijn bericht om te delen. Voormalig burgemeester van Aalburg, Fons Naterop, wordt onze voorzitter. In een kort interview licht hij zijn beslissing en plannen toe.

lees meer

9 mei 2022

Podcastserie, deel 6: Luister nu naar 'Tot ziens'.

Onze podcastserie 'Dagen van Leven' bestaat uit 10 audioverhalen. In de zesde aflevering hoor je Ellie. Ze is leidinggevende in de zorg en laat een geliefde los met een gerust hart.

lees meer