Skip to content
83%

Doel 1 van 3

Donaties voor de realisatie

83%

Naast het binnenhalen van 1,4 miljoen aan obligatielening, hebben we nog een tweede doel om het hospice te realiseren: 200.000 euro aan grotere donaties. Vooral afkomstig vanuit het bedrijfsleven en particulieren. Overweeg je om een bedrag te doneren of heb je hier vragen over? Mail dan fons.naterop@hospice-altena.nl.

Doneer Volgend doel
87%

Doel 2 van 3

Uitgifte obligaties

87%

In totaal willen we 1,4 miljoen bij elkaar krijgen via een obligatielening. Elke obligatie is 1.000 euro waard. Je kunt als particulier of organisatie meedoen voor minimaal 10.000 euro. Heb je interesse? Mail dan naar fons.naterop@hospice-altena.nl. Liever helpen op een andere manier? Ga naar Doneren voor het overmaken van een kleiner bedrag. Of bekijk ons andere doel!

Doneer Volgend doel
14

Doel 3 van 3

Voor elke dorpskern een ambassadeur gezocht.

14

De Stichting Vrienden van zoekt voor elke dorpskern een ambassadeur. We zoeken er nog 7. De eerste 15 (van de 21) hebben zich gemeld! Welkom, Nico (Veen), Thea (Babyloniënbroek), Wim (Sleeuwijk), Peter (Woudrichem), Max (Meeuwen) Jan (Hank), Riet (Eethen), Wilma (Drongelen), Arianne (Almkerk), Ben (Dussen), Teunie (Andel), Peer (Genderen) en Ria (Waardhuizen én Uitwijk)! Heb jij ook interesse? Mail naar fondsenwerving@hospice-altena.nl.

Doneer Volgend doel

22 februari 2024

Benefietavond 13 april

Op de kalender van Hospice Altena staat een datum rood omcirkeld: 13 april. Deze avond belooft een hartverwarmende ervaring te worden, waarbij de gemeenschap samenkomt voor een unieke benefietavond georganiseerd door de Rotary Club Altena.

lees meer

22 februari 2024

Bedankt, Arie Bouman Tuinplanten, voor jullie donatie!

Arie Bouman Tuinplanten gaf een hele mooie cheque aan het Hospice. Daar zijn we natuurlijk heel dankbaar voor!

lees meer

26 oktober 2023

The Dutch Nightcrawlers, bedankt voor jullie mooie actie!

We hebben het schitterende bedrag van € 10.000 ontvangen via The Dutch Nightcrawlers. Tijdens hun jubileum konden genodigden een bedrag doneren dat het bedrijf verder heeft aangevuld.

lees meer

26 oktober 2023

Bedankt, Lions Club Werkendam en Achilles Veen voor jullie donatie!

In juli van dit jaar zijn kaarten verkocht voor de Haringparty. Een deel van de opbrengst is ten goede gekomen aan ons hospice. Daar zijn we uiteraard heel dankbaar voor. Een kort verslag.

lees meer

25 oktober 2023

Teamdag op 10 november

Op 10 november organiseren we weer een teamdag. Dit keer niet voor iedereen die nieuwsgierig is naar onze plannen, maar wel voor alle vrijwilligers en ambassadeurs.

lees meer

22 februari 2024

Hospice Altena nadert realisatie

Het toekomstige hospice in de Gemeente Altena zet grote stappen richting realisatie.

lees meer

21 december 2023

We wensen je fijne kerstdagen en een liefdevol 2024

We ho, ho, ho-pen dat we in 2024 met de realisatie kunnen starten. Een overzicht van de mijlpalen van afgelopen jaar.

lees meer

23 november 2023

Verslag 10/11: 'Prachtige lezing en veel goed nieuws.'

De derde teamdag was geslaagd. Met veel positieve berichten, mooie ideeën om samen geld op te halen en een lezing over het werken in een hospice door Patricia Klaasen.

lees meer

24 oktober 2023

Lionsclub Land van Heusden en Altena, bedankt voor jullie initiatief!

Voor de derde keer organiseerde de Lions een kennisquiz waar teams tegen betaling aan mee konden doen. Het leverde niet alleen een heel leuke avond op, maar ook een mooie donatie voor ons bijna-thuis-huis.

lees meer