Skip to content
15

Doel 1 van 1

Voor elke dorpskern een ambassadeur gezocht.

15

De Stichting Vrienden van zoekt voor elke dorpskern een ambassadeur. We zoeken er nog 7. De eerste 15 (van de 21) hebben zich gemeld! Welkom, Petra (Oudendijk), Nico (Veen), Thea (Babyloniënbroek), Wim (Sleeuwijk), Peter (Woudrichem), Max (Meeuwen) Jan (Hank), Riet (Eethen), Wilma (Drongelen), Arianne (Almkerk), Ben (Dussen), Teunie (Andel), Peer (Genderen) en Ria (Waardhuizen én Uitwijk)! Heb jij ook interesse? Mail naar fondsenwerving@hospice-altena.nl.

Doneer

16 februari 2023

Vrouwen van Nu, bedankt voor jullie donatie!

Dat jullie al zover zijn! Dat was één van de reacties van Vrouwen van Nu. Ruben gaf er samen met Jan en Lisette een presentatie die werd afgesloten met een hartverwarmend gebaar.

lees meer

22 februari 2023

Zien we je op 31 maart?

Ben je benieuwd naar onze vorderingen? Dan ben je welkom tijdens de infomarkt in Het Vlechtwerk. Je kunt binnenlopen en je vragen stellen.

lees meer

17 januari 2023

Bestuurslid Ellie Biemans stopt, partner Mijzo blijft betrokken

Per 2023 is Ellie Biemans gestopt als bestuurslid. Voor alles dat ze voor Hospice Altena heeft gedaan zijn we haar dubbel dankbaar.

lees meer

19 januari 2023

Benieuwd naar de indeling van het bijna-thuis-huis? Bekijk de tekening.

Het bouwteam bereidt zich voor op een volgende fase: die van de technische uitwerking. Rene, van architectenbureau Olivier + Partners, geeft een update.

lees meer

15 december 2022

Gemeenteraad brengt kernbezoek aan Sleeuwijk

Na Werkendam en Giessen-Rijswijk bracht de gemeenteraad eind november een kernbezoek aan Sleeuwijk. De plek waar we ons hospice willen realiseren, lag op hun (fiets)route.

lees meer

15 februari 2023

Obligatie kan ook met een kleinere beurs

Als je interesse hebt, is nu het moment om een obligatie te nemen. Daarbij willen we ook mensen met een kleinere beurs een kans geven.

lees meer

16 januari 2023

Samen met Altenatuur maken we de locatie een stuk groener

Rond het kavel waar we ons hospice willen realiseren is volop natuurschoon te vinden. Een interview met Roel Wigman van Altenatuur over het behoud van al dat moois.

lees meer

19 december 2022

We wensen je fijne kerstdagen en een liefdevol 2023

Het aantal mensen dat onze plannen omarmt, groeit met de dag. We zijn blij dat we degenen die actief betrokken zijn een kleine attentie hebben kunnen sturen.

lees meer

15 december 2022

Eerste bijeenkomst ambassadeurs

Van de 21 dorpskernen hebben er inmiddels 13 een ambassadeur. Op 24 november kwamen ze voor het eerst bij elkaar. Wat zijn hun plannen voor komend jaar?

lees meer