Skip to content
54%

Doel 1 van 3

Donaties voor de realisatie

54%

Naast het binnenhalen van 1,4 miljoen aan obligatielening, hebben we nog een tweede doel om het hospice te realiseren: 200.000 euro aan grotere donaties. Vooral afkomstig vanuit het bedrijfsleven en particulieren. Overweeg je om een bedrag te doneren of heb je hier vragen over? Mail dan fons.naterop@hospice-altena.nl.

Doneer Volgend doel
71%

Doel 2 van 3

Uitgifte obligaties

71%

In totaal willen we 1,4 miljoen bij elkaar krijgen via een obligatielening. Elke obligatie is 1.000 euro waard. Je kunt als particulier of organisatie meedoen voor minimaal 10.000 euro. Heb je interesse? Mail dan naar fons.naterop@hospice-altena.nl. Liever helpen op een andere manier? Ga naar Doneren voor het overmaken van een kleiner bedrag. Of bekijk ons andere doel!

Doneer Volgend doel
14

Doel 3 van 3

Voor elke dorpskern een ambassadeur gezocht.

14

De Stichting Vrienden van zoekt voor elke dorpskern een ambassadeur. We zoeken er nog 7. De eerste 15 (van de 21) hebben zich gemeld! Welkom, Nico (Veen), Thea (Babyloniënbroek), Wim (Sleeuwijk), Peter (Woudrichem), Max (Meeuwen) Jan (Hank), Riet (Eethen), Wilma (Drongelen), Arianne (Almkerk), Ben (Dussen), Teunie (Andel), Peer (Genderen) en Ria (Waardhuizen én Uitwijk)! Heb jij ook interesse? Mail naar fondsenwerving@hospice-altena.nl.

Doneer Volgend doel

22 september 2023

Machinefabriek De Waal, bedankt voor jullie donatie!

Stichting Vrienden van Hospice Altena mocht een cheque in ontvangst nemen van 2.080 euro. Een kort verslag van dit mooie moment.

lees meer

20 september 2023

Penningmeester Ruud stopt. Arnold volgt hem op.

Deze zomer heeft er een wissel plaatsgevonden. We zijn Ruud dankbaar voor alles dat hij voor ons initiatief heeft betekend. Zijn opvolger stellen we aan je voor.

lees meer

23 juni 2023

Interview Fons Naterop en Jan de Joode in Altena Nieuws

Marjolein de Koning-Anker is journalist voor Altena Nieuws en sprak onze voorzitters Jan en Fons over hoe particuliere beleggers onze plannen kunnen steunen.

lees meer

22 juni 2023

Rabobank Altena-Bommelerwaard, bedankt voor jullie donatie!

Blij en dankbaar zijn we voor de steun van 'onze' Rabobank. Een interview met directeur Dick van Rhee over kennisdelen en de toekenning van het royale bedrag van €15.000.

lees meer

17 mei 2023

Aandacht voor de laatste levensfase tijdens onze reizende expositie.

Waarom zou je wachten tot het laatste moment om te praten over de dood? We organiseren een reizende tentoonstelling door Altena, beginnend bij vier bibliotheken. Geen zware toestand, maar licht en fijn. Kom je langs?

lees meer

27 september 2023

Financiële stand van zaken. Een update.

In mei stelden we onszelf twee duidelijke financiële doelen. Vijf maanden later delen we de tussenstand. En het moet gezegd: we gaan goed.

lees meer

21 juni 2023

Mijlpalen + een hele fijne zomer

Een bewogen jaar waarin we mooie dingen hebben bereikt, zoals de garantstelling door de gemeente Altena en een succesvolle teamdag in maart. Even achterover leunen en dan er weer fris tegenaan!

lees meer

15 mei 2023

Marianne Vos Wielerfestival, bedankt voor jullie donatie!

Het jaarlijkse Wielerfestival werd dit jaar gehouden bij Golfpark Almkreek. Niet één dag, zoals we dat gewend zijn, maar twee dagen: op 12 en 13 mei. Het ging gepaard met een prachtige donatie.

lees meer

16 mei 2023

Doelen zijn dromen met een datum: de financiële stand van zaken.

De gemeente wil garant staan voor een lening van 1,5 miljoen. Daarmee is ook helder welk bedrag we zelf moeten financieren. Dat hebben we vertaald naar twee concrete financiële doelen. Kijk maar mee!

lees meer