Skip to content
0%

Doel 1 van 1

We love crowdfunding

0%

Na de succesvolle cake-bak-actie van Sovak waar we binnen korte tijd niet op 100% maar op 400% uitkwamen, zijn we nu op zoek naar een nieuw doel. Heb jij een suggestie? Mail je idee naar info@hospice-altena.nl

Doneer

10 mei 2022

Fons Naterop bestuursvoorzitter Stichting Hospice Altena

Wat een fijn bericht om te delen. Voormalig burgemeester van Aalburg, Fons Naterop, wordt onze voorzitter. In een kort interview licht hij zijn beslissing en plannen toe.

lees meer

6 mei 2022

Maquette ontwerp

Dat we richting een definitief ontwerp gaan, wist je al. Maar nu hebben we daar ook beeld bij. Deze maquette-foto's geven een goede indruk van hoe ons bijna-thuis-huis eruit komt te zien.

lees meer

12 april 2022

Podcastserie, deel 5: Luister nu naar 'Voor Henk'.

Onze podcastserie 'Dagen van Leven' bestaat uit 10 audioverhalen. In de vijfde aflevering neemt Derk-Jan afscheid van zijn zwager op een andere manier dan hij zou willen.

lees meer

5 april 2022

Stralen Yoga Centrum, bedankt voor jullie donatie!

Op 5 april overhandigde Stralen Yoga Centrum een cheque van 1.170 euro voor de realisatie van ons bijna-thuis-huis. Een kort verslag van dit fijne gebaar.

lees meer

8 maart 2022

Podcastserie, deel 4: Luister nu naar 'Open en licht'.

Onze podcastserie 'Dagen van Leven' bestaat uit 10 audioverhalen. In de vierde aflevering vertelt bouwbegeleider Kees wat voor gebouw hij voor zich ziet.

lees meer

9 mei 2022

Podcastserie, deel 6: Luister nu naar 'Tot ziens'.

Onze podcastserie 'Dagen van Leven' bestaat uit 10 audioverhalen. In de zesde aflevering hoor je Ellie. Ze is leidinggevende in de zorg en laat een geliefde los met een gerust hart.

lees meer

Interview

'Als huisarts wil ik mensen niet heen-en-weer verhuizen. Zeker niet in de laatste fase van hun leven.'

lees meer

14 april 2022

Stichting Vrienden Van in oprichting

Weer een mooie mijlpaal in zicht! Over een paar weken wordt de Stichting Vrienden Van Hospice Altena opgericht. De bestuursleden leggen en onderhouden contacten met donateurs, fondsen en sponsoren.

lees meer

15 maart 2022

Oerlemans Plastics, bedankt voor jullie donatie!

Op 21 februari overhandigde Oerlemans Plastics een cheque van 2.500 euro voor de realisatie van ons bijna-thuis-huis. Een kort verslag van dit fijne gebaar.

lees meer

28 februari 2022

We waarderen de inbreng van omwonenden (2).

Nu het voorlopig ontwerp gereed is en we afstevenen op een definitief ontwerp, zijn we als stichting weer in gesprek gegaan met direct omwonenden van de beoogde locatie in Sleeuwijk.

lees meer