Skip to content

Benefietavond 13 april

Op de kalender van Hospice Altena staat een datum rood omcirkeld: 13 april. Deze avond belooft een hartverwarmende ervaring te worden, waarbij de gemeenschap samenkomt voor een unieke benefietavond georganiseerd door de Rotary Club Altena.

22 feb 2024 Leestijd 1 minuut

Dit evenement staat geheel in het teken van het ondersteunen van de bouw en de toekomstige werking van ons hospice.

Het programma van de avond

Wij zijn trots aan te kondigen dat de bekende Helene Hendrikx onze gastvrouw voor de avond zal zijn. Zij zal iedereen een warm welkom heten om 17:30 uur, waarna gasten om 18:00 uur kunnen aanschuiven voor een culinair diner. Dit diner dient als opmaat voor de veiling die om 20:00 uur begint, waarbij exclusieve items onder de hamer gaan voor het goede doel. Van een 'Limited Edition Goody bag' van de Rolling Stones tot een zweefvlucht die je meeneemt naar hogere sferen, en zelfs business seat kaarten voor een concert van Taylor Swift – de veiling belooft voor ieder wat wils.

De avond wordt afgesloten met een swingende afterparty vanaf 22:00 uur, met muziek van de Young Stage Band. Hun repertoire en energie zijn de perfecte ingrediënten voor een avond vol vrolijkheid en verbinding.

De ticketverkoop

Deelnemen aan deze avond van betekenis kan door een ticket te kopen voor € 125 per persoon. Wilt u deze ervaring delen met vrienden of collega’s, dan is er een speciale prijs voor een tafel van acht, namelijk € 900. Voor degenen die later willen aansluiten voor de veiling en afterparty, zijn er tickets beschikbaar voor € 65.

Bent u erbij?

Kaarten zijn nu te bestellen en de plaatsen voor het diner zijn beperkt, dus wees er snel bij. Stuur een e-mail naar dick@ippel-special-products.com met het aantal gewenste kaarten en uw contactgegevens.

Volg de voorpret en blijf op de hoogte van de veilingitems door ons te volgen op Instagram: @rotaryveilingaltena.