Skip to content
14

Doel 1 van 1

Ambassadeurs gezocht voor de Stichting Vrienden van Hospice Altena

14

De Stichting Vrienden van zoekt voor elke dorpskern een ambassadeur. De eerste 14 (van de 21) hebben zich gemeld! Welkom, Petra (Oudendijk), Nico (Veen), Thea (Babyloniënbroek), Wim (Sleeuwijk), Peter (Woudrichem), Max (Meeuwen) Jan (Hank), Riet (Eethen), Wilma (Drongelen), Ben (Dussen), Teunie (Andel), Peer (Genderen) en Ria (Waardhuizen én Uitwijk)! Heb jij ook interesse? Mail naar fondsenwerving@hospice-altena.nl.

Doneer

16 januari 2023

Samen met Altenatuur maken we de locatie een stuk groener

Rond het kavel waar we ons hospice willen realiseren is volop natuurschoon te vinden. Een interview met Roel Wigman van Altenatuur over het behoud van al dat moois.

lees meer

19 januari 2023

Benieuwd naar de indeling van het bijna-thuis-huis? Bekijk de tekening.

Het bouwteam bereidt zich voor op een volgende fase: die van de technische uitwerking. Rene, van architectenbureau Olivier + Partners, geeft een update.

lees meer

19 december 2022

We wensen je fijne kerstdagen en een liefdevol 2023

Het aantal mensen dat onze plannen omarmt, groeit met de dag. We zijn blij dat we degenen die actief betrokken zijn een kleine attentie hebben kunnen sturen.

lees meer

15 december 2022

Eerste bijeenkomst ambassadeurs

Van de 21 dorpskernen hebben er inmiddels 13 een ambassadeur. Op 24 november kwamen ze voor het eerst bij elkaar. Wat zijn hun plannen voor komend jaar?

lees meer

18 november 2022

Aan tafel met... Radio A-FM interviewt Fons Naterop

De plannen voor een hospice zingen rond in Altena. Luister nu naar het radio-interview met voorzitter Fons Naterop.

lees meer

17 januari 2023

Bestuurslid Ellie Biemans stopt, partner Mijzo blijft betrokken

Per 2023 is Ellie Biemans gestopt als bestuurslid. Voor alles dat ze voor Hospice Altena heeft gedaan zijn we haar dubbel dankbaar.

lees meer

15 december 2022

Gemeenteraad brengt kernbezoek aan Sleeuwijk

Na Werkendam en Giessen-Rijswijk bracht de gemeenteraad eind november een kernbezoek aan Sleeuwijk. De plek waar we ons hospice willen realiseren, lag op hun (fiets)route.

lees meer

17 november 2022

Golfpark Almkreek, bedankt voor jullie donatie!

De teamdag op 7 oktober was een succes, mede dankzij de hulp van Golfpark Almkreek in de vorm van vergaderruimtes, lunch en de inzet van personeel.

lees meer

10 november 2022

Podcastserie, deel 10: Luister nu naar 'Vasthouden'.

Onze podcastserie 'Dagen van Leven' bestaat uit 10 audioverhalen. In de laatste aflevering geeft de voetmassage van Miranda een moeder kracht.

lees meer