Skip to content
83%

Doel 1 van 3

Donaties voor de realisatie

83%

Naast het binnenhalen van 1,4 miljoen aan obligatielening, hebben we nog een tweede doel om het hospice te realiseren: 200.000 euro aan grotere donaties. Vooral afkomstig vanuit het bedrijfsleven en particulieren. Overweeg je om een bedrag te doneren of heb je hier vragen over? Mail dan fons.naterop@hospice-altena.nl.

Doneer Volgend doel
87%

Doel 2 van 3

Uitgifte obligaties

87%

In totaal willen we 1,4 miljoen bij elkaar krijgen via een obligatielening. Elke obligatie is 1.000 euro waard. Je kunt als particulier of organisatie meedoen voor minimaal 10.000 euro. Heb je interesse? Mail dan naar fons.naterop@hospice-altena.nl. Liever helpen op een andere manier? Ga naar Doneren voor het overmaken van een kleiner bedrag. Of bekijk ons andere doel!

Doneer Volgend doel
14

Doel 3 van 3

Voor elke dorpskern een ambassadeur gezocht.

14

De Stichting Vrienden van zoekt voor elke dorpskern een ambassadeur. We zoeken er nog 7. De eerste 15 (van de 21) hebben zich gemeld! Welkom, Nico (Veen), Thea (Babyloniënbroek), Wim (Sleeuwijk), Peter (Woudrichem), Max (Meeuwen) Jan (Hank), Riet (Eethen), Wilma (Drongelen), Arianne (Almkerk), Ben (Dussen), Teunie (Andel), Peer (Genderen) en Ria (Waardhuizen én Uitwijk)! Heb jij ook interesse? Mail naar fondsenwerving@hospice-altena.nl.

Doneer Volgend doel

23 juni 2024

Wijziging bestemmingsplan

Graag delen we een update met jullie rondom de lopende procedures met betrekking tot de bouw van Hospice Altena, waarbij we ook ons vertrekpunt nog even schetsen.

lees meer

3 juni 2024

Rotary Altena overhandigt cheque van € 36.000,- aan Hospice Altena

Zaterdagavond 13 april werden onder leiding van veilingmeester Dick Ippel een aantal mooie en exclusieve items geveild onder de aanwezigen van de Benefietavond georganiseerd door Rotary Altena. De opbrengst kwam geheel ten goede aan Hospice Altena.

lees meer

3 mei 2024

Bedankt, Tennis en Padelclub Altena, voor jullie sportieve actie en donatie!

Vanaf vrijdag 3 mei 12.00 uur werd er 24 uur lang een balletje geslagen voor Hospice Altena.

lees meer

13 april 2024

Recordopbrengst tijdens veiling Rotary Altena

Tijdens de benefietavond van Rotary Altena in Golfpark Almkreek werd een veiling gehouden waarvan de opbrengst volledig ten gunste kwam voor Hospice Altena.

lees meer

5 april 2024

Terugblik op een waardevolle vrijwilligersbijeenkomst

Tijdens een mooie bijeenkomst werden de vrijwilligers verrast met de primeur van een visuele impressie van Hospice Altena.

lees meer

24 juni 2024

Omgevingsvergunning

Goed nieuws, de omgevingsvergunning voor de bouw van Hospice Altena is verleend!

lees meer

19 april 2024

Donatie Janson Bridging

Janson Bridging, bedankt voor jullie mooie donatie!

lees meer

9 april 2024

Ambassadeurs van Hospice Altena brengen gemeenschap samen in actie

Op dinsdag 9 april was het weer zover: de ambassadeurs van Hospice Altena kwamen bijeen om de plannen voor het komende jaar te bespreken. Deze bijeenkomst, gehouden in het hart van Altena, was een bruisende gelegenheid vol enthousiasme!

lees meer

25 maart 2024

Donatie G-team Sparta '30

Bedankt voor jullie mooie donatie, G-team van Sparta '30!

lees meer