Skip to content

Eerste bijeenkomst ambassadeurs

fondsenwerving | plannen | 2023

15 dec 2022 Leestijd 1 minuut

Veel hospices hebben een aparte stichting 'Vrienden van'. Wij hebben die ook, sinds afgelopen voorjaar. De doel van deze stichting is om jaarlijks 70.000 euro op te halen. Daarmee dekken we de exploitatielasten en kunnen we de eigen bijdrage van gasten overnemen als ze die zelf niet kunnen betalen. Zo blijft iedereen welkom.

Alle dorpskernen krijgen een eigen ambassadeur. De teller staat nu op 13 van de 21. Velen van hen hadden elkaar nog nooit ontmoet. Vandaar dat er een bijeenkomst heeft plaatsgevonden. Het bestuur van de Stichting Vrienden van was aanwezig, evenals Ruben en Fons. Het werd een interactieve sessie waarin concrete plannen zijn gemaakt voor 2023.

Visserijdagen in Woudrichem, Zomerfeesten in Genderen en de Altena Regatta. In Altena wordt van alles georganiseerd waarbij we als hospice gaan aanhaken. Ook contacten leggen met kerken, (sport)verenigingen en dorpsraden staat hoog op de actielijst. Liesbeth fungeert als coördinator, zodat goed wordt bijgehouden wie waar is geweest.

Wil je in contact komen met de ambassadeur in jouw dorpskern? Mail naar Liesbeth Donken.