Skip to content

Lionsclub Land van Heusden en Altena, bedankt voor jullie initiatief!

donatie | steun | sponsoring

24 okt 2023 Leestijd 1 minuut

Corrie's Hoekske* zat propvol. Teams van 6 deelnemers namen het tegen elkaar op in een kennisquiz met 13 categorieën. Vragen als: 'Van welk lied is dit de intro? Bij welk merk hoort deze reclame? Wat gebeurde er in dit en dat jaartal in onze vaderlandse geschiedenis?', kwamen aan bod. Voor de tweede keer op rij! ging de wisselbeker naar het team van Archipel Tax Advice & VV Woudrichem.

De avond is georganiseerd op initiatief van Lionsclub Land van Heusden en Altena. De avond werd afgeloten met het verloten van een prijzenpakket. Verschillende lokale bedrijven hebben een product of dienst gedoneerd. De hoofdprijs ging, tot grote hilariteit, naar de vrouw van Jan de Joode die het evenement op touw zette samen met Inge, Stef en Anne. Haar prijs was anderhalf uur les op een bus of vrachtwagen, gedoneerd door Rijschool Nederveen.

Graag willen we iedereen bedanken die deze avond mogelijk hebben gemaakt. Alle teams die zich hebben ingeschreven, de bedrijven die iets moois 'in de prijzenpot' hebben gestopt en alle mensen die hebben geholpen om de avond tot een succes te maken. Het bedrag, dat Inge Schüller aan Liesbeth Donken van de Stichting Vrienden van in ontvangst mocht nemen, bedraagt € 1.250.

* Een paar jaar geleden nog het stamcafé van Dokter Tinus, uit de gelijknamige tv-serie.