Skip to content

Nieuwe fase: stuurgroep gaat over in bestuur met werkgroepen.

verslag | vergadering | mijlpaal

5 okt 2021 Leestijd 1 minuut

Ondanks de propvolle agenda kijken we terug op een fijne bijeenkomst. Wat er allemaal op de agenda stond? Nou, bijpraten, nieuwe gezichten verwelkomen, portretfoto's maken, maquette en bouwschetsen bekijken, knopen doorhakken over de nieuwe structuur en tussendoor een hapje eten.
In Dorpshuis Vlechtwerk ontmoetten we elkaar. Eerst kwamen de 'oude' stuurgroepleden bij elkaar. Aangezien we van 'voorbereidende fase' opschuiven naar 'uitvoerende fase', is versterking nodig. We gaan verder met een bestuur, een projectleider en zeven werkgroepen. Denk aan een werkgroep fondsenwerving en een werkgroep vrijwilligers. Een boel posten zijn gevuld, maar nog lang niet allemaal. Kijk bij vacatures om te zien wie we nog missen.

Bewoners van Sovak hadden soep en salade voor ons gemaakt. Na het eten pakten we het programma weer op. Dankzij een donatie kan architect Rene Olivier verder met het voorlopig ontwerp. Het wordt allemaal steeds echter. Ondertussen plukte fotograaf Corine Verweij steeds een paar mensen weg om buiten portretfoto's te maken van alle nieuwe gezichten.
​​​​​