Oerlemans Plastics, bedankt voor jullie donatie!

donatie | samenwerking | goed doel

15 mrt 2022 Leestijd 1 minuut

Oerlemans Plastics heeft dit jaar € 8.000 verdeeld over vijf goede doelen in de gemeente Altena. De hoofdprijs ging naar onze stichting, waar we uiteraard erg blij mee zijn. In 2017 is de verpakkingsproducent gestart met de goede doelen actie. Dit jaar heeft Oerlemans Plastics besloten om het prijzengeld eenmalig te verhogen van 5.000 euro naar 8.000 euro vanwege corona en de impact hiervan op de goede doelen in Altena.

'Als bedrijf doet het ons goed om de hoofdprijs te geven aan jullie unieke initiatief.'

Uitsluitend initiatieven die gevestigd én actief zijn in Altena kunnen een aanvraag indienen. In november 2021 hebben 20 doelen uit de regio dit gedaan. Vervolgens heeft de jury, die bestaat uit de 250 personeelsleden van Oerlemans Plastics, zich gebogen over de inzendingen en gestemd. Na het tellen van alle stemmen bleek ons hospice de meeste van de stemmen te hebben ontvangen.

'Jullie bijna-thuis-huis is voor veel mensen van betekenis,' zegt Carin van Herwijnen-Westerlaken verantwoordelijk voor de communicatie en marketing bij Oerlemans Plastics. 'Ik heb de berichten over jullie hospice gevolgd in de krant en op sociale media.' Algemeen Directeur Johan Kranenbroek knikt: 'We vinden het mooi dat er een hospice in Altena wordt gerealiseerd. Het is een uniek initiatief. Het doet ons goed dat we goede doelen zoals die van jullie kunnen laten meeprofiteren van het succes van Oerlemans Plastics.'