Skip to content

Recordopbrengst tijdens veiling Rotary Altena

Tijdens de benefietavond van Rotary Altena in Golfpark Almkreek werd een veiling gehouden waarvan de opbrengst volledig ten gunste kwam voor Hospice Altena.

13 apr 2024 Leestijd 1 minuut

Zaterdagavond 13 april werd tijdens de benefietavond van Rotary Altena in Golfpark Almkreek een veiling gehouden waarvan de opbrengst volledig ten gunste kwam voor Hospice Altena. Met dank aan het kernteam bestaande uit Dick Ippel, John Pas, Pieter de Bok en Robert Salamons was de avond een enorm succes.

De gastvrouw van deze avond Hélène Hendrikx toonde aan het begin van de veiling een filmpje van de mannen van Vandaag Inside waarin ze het publiek opriepen om vooral goed te bieden. Alle items die onder de hamer gingen werden voor meer dan het geschatte bedrag van de hand gedaan. De catalogus bevatte sieraden, houtsnijwerk, tinnen en koperen voorwerpen, kunst en nog veel meer. Dick Ippel toonde zich een ware veilingmeester. Alle items werden overboden, maar de klappers van de avond waren de kaarten voor het uitverkochte concert van Taylor Swift, een 3-daags arrangement voor de Formule 1 in Zandvoort en een verblijf in Curaçao van een week.

De veiling bracht maar liefst € 36.000,- op voor het goede doel. Wat een fantastisch mooi bedrag!! Fons Naterop en Jan de Joode namen aan het eind van de avond dankbaar de cheque in ontvangst van Rob Boerman, voorzitter van Rotary Altena.

Rotary Altena ontzettend bedankt voor deze mooie donatie!