Skip to content

Rotary Altena overhandigt cheque van € 36.000,- aan Hospice Altena

Zaterdagavond 13 april werden onder leiding van veilingmeester Dick Ippel een aantal mooie en exclusieve items geveild onder de aanwezigen van de Benefietavond georganiseerd door Rotary Altena. De opbrengst kwam geheel ten goede aan Hospice Altena.

3 jun 2024 Leestijd 1 minuut

Een fantastische avond
De Benefietavond georganiseerd door Rotary Altena was een groot succes. Voorafgaand aan de veiling konden gasten genieten van een heerlijk captains dinner. Hélène Hendriks, bekend van onder meer Vandaag Inside en de Oranjezomer, begeleidde de veiling samen met Dick Ippel. De klappers van de avond waren toch wel de kaarten voor het uitverkochte concert van Taylor Swift, een 3-daags arrangement voor de Formule 1 in Zandvoort en een verblijf in Curaçao voor een week. Al aan het einde van de avond was bekend dat er een fantastisch bedrag was opgehaald!

Hospice Altena neemt cheque dankbaar in ontvangst
Fons Naterop, bestuursvoorzitter van Hospice Altena, Jan de Joode, voorzitter van de Stichting Vrienden van het hospice en Ruben Kruithof, initiatiefnemer van Hospice Altena namen afgelopen week de cheque van € 36.000,- van Rotary Altena in ontvangst. Fons: “Wat zijn we ontzettend blij met deze donatie! Jullie inzet en vrijgevigheid raken ons diep. Iedereen die betrokken is geweest bij dit evenement, enorm bedankt! Hiermee komt de realisatie van het hospice weer een stapje dichterbij.”