Skip to content

Stap voor stap steeds dichterbij ons doel

Op 6 september gingen we 'live'. De volgende dag stonden we met een artikel op de website van Het Kontakt. Dat zorgde weer voor een boel mooie reacties. Stof genoeg voor de stuurgroep om over te praten.

14 sep 2019 Leestijd 1 minuut

Onze stuurgroep komt geregeld samen. Sabine begeleidde de bijeenkomst en had een bak schoenen meegebracht als metafoor voor de stappen die we al hebben gezet en welke nu als eerste nodig zijn. Waar we allemaal heel blij mee zijn is dat verpleegkundige Anja aanwezig was. We misten nog een verpleegkundige in ons midden. Haar professionele input gaat ons onderweg zeker helpen.

'Alle aandacht van buitenaf geeft ons veel energie.'

Het voelt echt alsof we aangemoedigd worden om onze mooie plannen te realiseren. Veel mensen hebben aangeven onze nieuwsbrief te willen ontvangen. Super! In oktober versturen we de eerste editie. Waar we ook heel gelukkig mee zijn, is dat er zich al vrijwilligers hebben aangemeld. Binnen de stuurgroep heeft iedereen zo zijn eigen taken. Samen hebben we focus aangebracht in waar we (los van elkaar) mee verder kunnen. Wordt vervolgd!

Het Kontakt en BN deStem | Rivierenland willen we bedanken voor de mooie artikelen.